Proton X70

Kereta Sewa Ampang Murah

Geely Boyue adalah SUV keturunan yang tidak ketara yang dibuat oleh pembuat kereta Geely China. Pada mulanya perlu dipindahkan sebagai segmen pelan Emgrand di tengah-tengah peningkatan, Boyue telah didorong sebagai perkara percuma di bawah pemeriksaan Geely pada 26 Mac 2016. Di pasaran Amerika Selatan, SUV ini ditawarkan dengan nama Geely Emgrand X7 Sport, dipasangkan ke dalam subdivisi perkara Geely Emgrand. The Boyue dianjurkan oleh perhimpunan yang didorong oleh Peter Horbury, susunan luar kenderaan itu menyertai bahagian-bahagian sosial Cina yang standard dengan lidah bentuknya. Sejak penghantaran, Boyue telah banyak berfikir dalam mempromosikan kenderaan China.

Proton X70

Proton X70 adalah variasi pemacu tangan kanan Geely Boyue dengan pembezaan berguna yang kecil. Proton X70 tidak memberikan seksyen tunggal kepada mana-mana model Proton yang ada sekarang.

Artikel Berkaitan : https://www.karloop.com.my/kereta-sewa-ampang/

Salah satu susunan susunan utama yang unik kepada X70 dilihat pada gril depan, yang tersirat sebagai “menenun tanpa had”, duluan yang digerakkan oleh batik dan ukiran kayu Malaysia secara luaran, sama seperti pada pembesar suara meliputi di dalam SUV. Krom yang digabungkan di gril sama juga bahagian pemenang, kerana bentuknya didorong oleh busur, salah satu senjata standard yang digunakan sudah. Harimau Malaya adalah sumber inspirasi, melihat bagaimana kucing besar dapat ditemui di pelbagai gambar seperti The National Emblem of Malaysia (Jata Negara dalam Bahasa Melayu) dan dengan jelas, logo Proton. Oleh itu, permukaan badan pepejal X70 dan susunan headlamp mengingatkan badan dan mata harimau, satu lagi elemen identiti Proton. Berdekatan dengan pelarasan gaya, SUV dengan cara yang sama mendapat struktur infotainment yang berasaskan Android GKUI untuk berfungsi dengan tepat di Malaysia.

Sejarah

Pada 4,519 mm panjang, 1,694 mm lebar dan 1,694 mm, anggaran X70 dan panjang roda jarak pada 2,670 mm adalah kabur kepada Geely Boyue. X70 dipamerkan sebagai SUV segmen C. The X70 mempunyai lampu projektor. Halogen untuk pelbagai 2WD Standard dan LED untuk jenis pertukaran. X70 menaikkan lampu sepenuhnya LED dan roda pada X70 adalah lebar 17 inci untuk pelbagai Standard 2WD, 18 inci untuk 2WD Eksekutif dan jenis AWD dan 19 inci untuk pelbagai Premium 2WD. Semua jenis menggabungkan lampu kabus LED depan dan Proton X70 dibuat dalam enam warna: Snow White (semua jenis), Armor Silver (tanpa mengira jenis dari Eksekutif AWD), Jet Grey (semua jenis kecuali Standard 2WD), Cinnamon Brown (Eksekutif 2WD dan Premium 2WD sahaja) dan Fire Red (Premium 2WD dengan cara bercakap).

Inside Design

Penutup tonneau, sistem penulen udara, menaikkan lubang udara, menghidupkan penyejukan zon dua kali ganda, mengawal suis roda, kecondongan dan perubahan serba boleh, campuran meter LCD, pintu masuk pusat mengunci dengan penggera automatik dan permulaan permulaan menolak melalui dan melalui ciri-ciri dalaman yang standard.

Artikel Berkaitan : kereta sewa ampang point karloop

Sepanjang jajarannya, kepala unit Proton ‘GKUI’ ditawarkan dengan memasukkan 8 “skrin sentuh muncul, ikrar suara, tumpahan muzik dalam talian, kursus, mengatur telefon mudah alih, kebolehaksesan Bluetooth dan Wi-Fi 4G.Kiraan speaker adalah 6 pada pelbagai 2WD Standard, 8 pada jenis 2WD dan AWD Eksekutif dan 9 pada varieti Premium 2WD. Perhatikan bahawa varieti Premium 2WD mendapat bantuan penegasan suara tambahan.